Gio kijkt uit naar finale met Rangers: "Ik ben ontzettend trots"

17 mei 2022, 22:20

Giovanni van Bronckhorst kijkt enorm uit naar de finale van de Europa League. Woensdagavond (21.00 uur) treffen Rangers FC en Eintracht Frankfurt elkaar in Sevilla. De Nederlandse manager sprak aan de vooravond van de eindstrijd nog even met de media tijdens een persconferentie.

"Ik ben ontzettend trots dat ik als manager van deze jongens deel mag nemen aan de finale", aldus een optogen Van Bronckhorst. "Dit is voor ons een grote mogelijkheid om onze tweede hoofdprijs in Europa te pakken. We hebben respect voor onze tegenstander, die een geweldige serie heeft neergezet. Maar wij zijn vastberaden om de beker mee naar huis te nemen. We zijn gekomen om te winnen."

Dat zal echter geen gemakkelijk karwei worden tegen Frankfurt, dat als elfde eindigde in de Bundesliga. "Frankfurt is een zeer goed georganiseerd team, ze zijn erg snel in de omschakeling. Ze hebben het verdiend om in de finale te staan na geweldige prestaties tegen West Ham United en FC Barcelona. Er staan twee clubs met een loyale achterban in de finale. Wij verdienen het allebei om hier te zijn."

Van Bronckhorst weet als geen ander wat een grote wedstrijd als dit allemaal teweeg kan brengen. Hij hoopt dat zijn spelers dat kunnen plaatsen. "Je merkt dat al aan de aandacht van de media tijdens deze persconferentie. Dat is wat er komt kijken bij een grote finale als deze. Wij moeten ons gewoon concentreren op de wedstrijd. Je hebt in de top altijd druk nodig om goed te kunnen presteren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen