Danilo trekt naar Feyenoord, zondag beslissing in Premier League

18 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 17 mei 2022, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 17 mei.

Danilo maakt pikante overstap en verlaat Ajax voor Feyenoord

Feyenoord gaat zich deze zomer versterken met Danilo. De spits komt transfervrij over van Ajax en tekent in Rotterdam een contract voor vier seizoenen. In de Johan Cruijff ArenA kon Danilo door de flinke concurrentie niet rekenen op veel speeltijd. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Liverpool knokt zich naar bloedstollend slot in Premier League

Liverpool heeft er dinsdagavond voor gezorgd dat Manchester City dit weekend op eigen kracht landskampioen van Engeland moet worden. De ploeg van manager Jürgen Klopp won een inhaalwedstrijd met 1-2 op bezoek bij Southampton. Aanstaande zondag gaat de beslissing vallen in de Premier League.

ADO Den Haag legt Eindhoven over de knie en heeft finale in zicht

ADO Den Haag heeft dinsdagavond een nieuwe stap gezet richting een terugkeer naar de Eredivisie. In de halve finale van de nacompetitie waren de Hagenaars met 2-1 te sterk voor FC Eindhoven. Aanstaande zaterdag (16.30 uur) is de return in het Jan Louwers Stadion.

'Feyenoord en PSV houden situatie Stryger Larsen in de gaten'

Jens Stryger Larsen zou op het verlanglijstje staan van Feyenoord en PSV. De rechtervleugelverdediger gaat deze zomer transfervrij vertrekken bij Udinese wordt genoemd in Rotterdam en Eindhoven. Er is echter meer interesse in de ervaren international van Denemarken.

'Stevige concurrentie voor Ten Hag in strijd om gewilde Antony'

De strijd om de handtekening van Antony lijkt snel los te gaan barsten. De aanvaller van Ajax heeft een ijzersterk seizoen achter de rug en kan een mooie transfer gaan maken. Onder meer Manchester United, Liverpool en Newcastle United willen hem graag hebben.

Stokoude Engelsen houden uitzicht op langverwachte promotie

Nottingham Forest is nog een wedstrijd verwijderd van een terugkeer in de Premier League. De club uit Nottingham is een van de oudste nog bestaande profclubs van de wereld en wist in de nacompetitie af te rekenen met Sheffield United. Binnenkort wacht in Wembley Stadium de finale.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen