Laatste woord over vertrek Ulderink bij Twente is nog niet gezegd

18 mei 2022, 10:20

Andries Ulderink maakte eerder deze week bekend te vertrekken als assistent bij FC Twente, omdat hij niet meer op één lijn zou zitten met hoofdtrainer Ron Jans. Dat kan, maar dat hij mogelijk nu al een nieuwe werkgever heeft gevonden, is natuurlijk opvallend. De Tukkers hopen dan ook op een uitleg. 

FC Twente heeft een uitstekend seizoen achter de rug, waarin het als vierde eindigde en zich verzekerde van een ticket voor de voorrondes van de UEFA Conference League. Ulderink is er echter niet meer bij als FC Twente haar rentree maakt in Europa. Hij zou het niet meer eens zijn met Jans over het te voeren technisch beleid. De Telegraaf kwam in de nacht van dinsdag op woensdag echter met het nieuws dat Ulderink naar alle waarschijnlijkheid als assistent aan de slag gaat bij Antwerp FC, waar Marc Overmars aan het roer staat als sportief directeur en Mark van Bommel mogelijk de nieuwe hoofdtrainer wordt

Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf gaat FC Twente met Ulderink om de tafel om opheldering te vragen. 'We willen van Andries horen hoe dit nou precies zit', klinkt het. In Enschede weet men officieel nog niets van een overgang naar Antwerp FC. Dat schrijft Tubantia althans. 'Daarom wil de clubleiding ook nog niet reageren op de ontwikkelingen. Maar dat het vertrek nog een staartje gaat krijgen, dat staat wel vast.' Ulderink heeft bij FC Twente immers nog een doorlopend contract, wat betekent dat de nummer vier van de Eredivisie in haar recht staat om een afkoopsom te vragen. 

Lees ook: 'Van Bommel krijgt bij Antwerp gezelschap van Ulderink'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen