Karsdorp en drie Roma-teamgenoten vraagteken voor Feyenoord

18 mei 2022, 15:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog maar de vraag of Feyenoord AS Roma in de finale van de Conference League op volle sterkte treft. De ploeg van José Mourinho kent in aanloop naar dat duel namelijk enkele blessuregevallen. De klachten van Henrikh Mkhitaryan werden al eerder gemeld, maar ook Nicolò Zaniolo, Chris Smalling én oud-Feyenoorder Rick Karsdorp blijken niet helemaal fit. 

Dat berichtte Feyenoord-watcher Mikos Gouka, die namens het Algemeen Dagblad aanwezig was bij de training en persconferentie van AS Roma. Hij zag in eerste instantie dat de vier ontbraken tijdens de training en werd tijdens het persmoment van Mourinho zelf bijgepraat over hun status. Zo kreeg hij onder meer te horen dat Karsdorp er van de vier het best voor staat richting de finale. Overigens speelt AS Roma eerst vrijdag nog een belangrijke Serie A-wedstrijd tegen Torino.

Lees ook: Mourinho ziet 'groot voordeel' voor Feyenoord tegen AS Roma

In dat competitieduel zal Mourinho sowieso nog geen beroep doen op Mkhitaryan. Hij miste de afgelopen weken al enkele wedstrijden vanwege een hamstringblessure en werd dinsdag al als twijfelgeval bestempeld. Daar voegde Mourinho volgens Gouka aan toe dat de kans op zijn beschikbaarheid in de finale klein is. Dat geldt ook voor Smalling, terwijl Zaniolo en dus vooral ook Karsdorp er in dat opzicht beter voor staan.

Feyenoord

Overigens is het ook nog niet zeker dat Feyenoord wél op volle sterkte aantreedt tegen Roma. Daarbij gaat het vooral om Tyrell Malacia de al langer geblesseerde Justin Bijlow. Een goed teken is dat de twee wel mee zijn op het trainingskamp naar Portugal ter voorbereiding op de finale. Gernot Trauner en Reiss Nelson ontbraken in de laatste competitiewedstrijd tegen FC Twente, maar hun blessures bleken toen al niet al te ernstig. 

Lees ook: Feyenoord mét Bijlow naar Portugal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen