Ajax-verlater Onana speelt maandag al eerste duel in San Siro

18 mei 2022, 17:47

André Onana zal komende maandag al zijn eerste wedstrijd in het stadion van zijn nieuwe club Internazionale spelen. Zijn naam staat namelijk op de lijst van deelnemers aan een benefietwedstrijd, georganiseerd door landgenoot Samuel Eto'o. De doelman verruilt Ajax naar alle waarschijnlijkheid komende zomer transfervrij voor de nummer twee van de Serie A.

Het gaat maandag om de Integration Heroes Match, die in San Siro gespeeld zal worden. Het is een benefietwedstrijd om aandacht te vragen tegen discriminatie. Naast Onana doen er veel andere grote namen mee, zowel nog actieve als gestopte voetballers.

Bekende namen zijn bijvoorbeeld Francesco Totti, Andrea Pirlo, Andriy Shevchenko, Javier Zanetti en Marco Materazzi, Paulo Dybala en Presnel Kimpembe. Met Wesley Sneijder, Clarence Seedorf en Patrick Kluivert zullen er ook drie Nederlanders op het veld staan. 

Transfer

Nog altijd moet de transfer van Onana naar Inter officieel bevestigd worden, maar dat hij de stap gaat maken is al zo goed als zeker. De doelman verlaat Ajax transfervrij, iets wat hem in Amsterdam - ook na alle perikelen rond zijn dopingschorsing - niet in dank wordt afgenomen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen