Bizar: journalisten zeer hard aangepakt door beveiligers AS Roma

18 mei 2022, 19:17   Bijgewerkt: 18 mei 2022, 19:36

Feyenoord-opponent AS Roma was woensdag tijdens een etentje met de spelersgroep niet gediend van pottenkijkers. Dat werd duidelijk toen enkele journalisten de groep opmerkte, en vervolgens hard werd aangepakt door bodyguards van de club. Op Twitter gaat een video van het voorval rond.

Volgens Football Italia hadden de spelers op een openbaar terras in het centrum van Rome een etentje georganiseerd, buiten AS Roma om. Toen de club hier hoogte van kreeg, werden er via een extern bedrijf bodyguards ingehuurd om het gezelschap in de gaten te houden. Al snel bleek dat zij hun taak zeer serieus namen.

Twee journalisten merkten de spelersgroep op het terras op en zouden vanaf de tweede verdieping foto's hebben genomen. De beveiligers reageerden hier bijzonder agressief op en eisten dat zij de foto's zouden verwijderen. Hun werkwijze ging vervolgens al snel rond op social media.

Conference League-finale

De selectie van AS Roma werkt momenteel toe naar een belangrijke week. Eerst moet vrijdagavond in de laatste speelronde van de Serie A de zesde plaats worden veiliggesteld tegen Torino. Vijf dagen later staat uiteraard de finale van de Conference League tegen Feyenoord op het programma.

Lees ook: Mourinho ziet 'groot voordeel' voor Feyenoord tegen AS Roma

Lees ook: Karsdorp en drie Roma-teamgenoten vraagteken voor Feyenoord

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen