'Feyenoord laat Bozenik weer gaan en behouden Nelsson utopie'

19 mei 2022 – Feyenoord is hard op weg om Robert Bozenik (22) wederom voor minimaal een jaar te slijten. De peperdure aanvaller is op weg naar Slavia Praag, de ploeg die door de Rotterdammers uit de Conference League werd gespeeld. Het gaat om een huurperiode, met optie tot koop voor de Slowaak, die momenteel uitgeleend wordt aan Fortuna Düsseldorf.

'Feyenoord laat Bozenik weer gaan en behouden Nelsson utopie'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl donderdagochtend. Hoewel Feyenoord vier miljoen (!) euro betaalde voor Bozenik en hij een contract tot en met liefst 2024 tekende, maakte de international van Slowakije nog maar weinig indruk in De Kuip. In totaal kwam hij tot 28 officiële wedstrijden, waarin hij vier doelpunten maakte en twee assists gaf.

Desondanks dacht trainer Arne Slot dat het het beste zou zijn als Bozenik verhuurd zou worden. Bij Fortuna Düsseldorf kan hij met twee goals in 21 officiële wedstrijden nog weinig potten breken op het tweede niveau van Duitsland. Toch is het voor Slavia Praag, de huidige nummer twee van Tsjechië, genoeg om interesse te tonen in de diepe spits.

Lees ook: Kritiek op keuze voor Danilo: "Gaat Feyenoord niet verder brengen"

Behouden Nelson 'bijna onmogelijk'
Verder kwam via het Algemeen Dagblad naar buiten dat Reiss Nelson normaliter bezig is aan zijn laatste weken bij Feyenoord. De huurling van Arsenal maakt een goede indruk, maar gaat zijn laatste contractjaar in bij Arsenal. "In een laatste contractjaar verhuren ze geen spelers meer", weet technisch directeur Frank Arnesen, die de kans dan ook 'bijna onmogelijk' acht dat de buitenspeler blijft. Er is namelijk veel interesse en Feyenoord kan hem financieel gezien niet permanent overnemen van The Gunners.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd