Kwartet Feyenoorders traint mee, perspectief lachende Bijlow

19 mei 2022 – Feyenoord is het trainingskamp begonnen met uitstekend nieuws. Donderdag deden Reiss Nelson, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Gernot Trauner volop mee aan de groepstraining en lijken daardoor sowieso inzetbaar voor trainer Arne Slot tijdens de Conference League-finale tegen AS Roma. Ook Justin Bijlow maakte een uitstekende indruk, al is over zijn inzetbaarheid reppen nog te voorbarig.

Kwartet Feyenoorders traint mee, perspectief lachende Bijlow

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De vier veldspelers deden donderdagochtend allen aan de groepstraining van Feyenoord mee, terwijl drie van hen nog volledig ontbraken tegen FC Twente en Kökcü die wedstrijd uitviel. Direct na de wedstrijd liet Slot overigens al weten dat hij het viertal gewoon in de eindstrijd tegen AS Roma verwacht. Ze ontbraken volledig uit voorzorg en datzelfde gold voor de wissel van middenvelder Kökcü.

Over Bijlow was Slot overigens veel terughoudender, aangezien hij tijdens het trainingskamp pas weer met de groep zou meetrainen. De eerste minuten oogde de sluitpost uiterst fit en gaf zelf aan dat het allemaal erg goed ging. Later op de dag staat er een persconferentie met Slot op de rol: dan zal naar de inzetbaarheid van Bijlow ongetwijfeld gevraagd worden. Ofir Marciano was de laatste maanden de vervanger van de captain van de Rotterdammers.

Lees ookFeyenoord speelt finale in derde shirt, definitief streep door Coolsingel

Hendriks afwezig
De enige speler die niet meedeed aan de groepstraining, was Ramon Hendriks. De verdediger die Malacia verving tegen FC Twente als linksachter is niet helemaal fit en werkte zodoende een individuele training af. Als Malacia, die met hamstringklachten kampte, fit blijft, dan zal Hendriks in de eindstrijd tegen AS Roma normaliter geen minuten maken.


Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd