'Ten Hag wil na Timber ook Martinez halen, Frenkie nog te duur'

19 mei 2022, 14:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lisandro Martinez (24) is de volgende Ajacied die concreet wordt gelinkt aan Manchester United. Erik ten Hag zou in de Argentijnse verdediger een ideale aanwinst zien om naar de Engelse grootmacht te gaan. Eerder al werd duidelijk dat Jurriën Timber hoog op het lijstje staat. 

Dat meldt The Telegraph althans. De oefenmeester zou bereid zijn om meerdere spelers mee te nemen naar Manchester United. Eerder werd Antony nadrukkelijk genoeg en zou ook Timber in de belangstelling staan van The Red Devils. Martinez is de volgende die door de kwaliteitskrant wordt genoemd en op het lijstje zou staan van spelers die Ten Hag graag wil hebben.

Ajax zou rond de dertig miljoen euro willen ontvangen voor Martinez. De Argentijn was een van de absolute uitblinkers afgelopen seizoen in Amsterdam, maar heeft nog wel een contract tot en met 2025 in de Johan Cruijff Arena. Marco van Basten opperde bij Ziggo Sport overigens nog dat Hakim Ziyech een goede optie zou zijn bij Manchester United. "Maar of dat realistisch is, weet ik niet", aldus de voormalig bondscoach.

Lees ookSky Sports: Timber hakt knoop door en kiest voor Premier League

Frenkie de Jong te duur

Verder kwam The Daily Mail met het bericht dat Frenkie de Jong voorlopig onbetaalbaar is gebleken voor Manchester United. Hoewel Ten Hag hem dolgraag naar Engeland wil halen, wil de Premier League-club voorkomen dat al het transfergeld opgaat aan één speler. Daardoor is de middenvelder voorlopig iets gedaald op het potentiële aanwinstenlijstje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Loek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten Hag moet oprotten,wat denk hij wel,ineens de allerbeste spelers bij Ajax weghalen,Ajax moet daar niet aan mee werken,deze spelers kunnen ze voorlopig niet missen en ik voorspel als ze het wel doen een enorme val van Ajax komend seizoen,met vroege uitschakeling Europa,en zelfs geen nieuwe landstitel.en daar bovenop een enorm verlies aan inkomsten,dus wat brengt verkoop dan uiteindelijk op,niks,sterker ze lijden dan een gigantisch verlies op sportief en financieel gebied,wat jaren gaat duren,als je eenmaal bij de top zit moet je alles doen er te blijven.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar heeft elke club mee te maken. Ze vinden zichzelf altijd de beste, dan moet het toch geen enkel probleem zijn om vertrekkende bepalende spelers op te vangen?

ErikNineHag
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welkom in het leven van een topclub die niet in de top 5 competities uitkomt. Ajax kan het niet veroorloven om een speler niet te laten gaan voor 25+ miljoen. Plus gun die spelers ook een transfer naar een sterkere (en financieel betere) competitie. Kunnen we mooi zien of wij het gaan opvangen met een nieuwe aankoop, tweede garnituur (Schuurs) of eigen jeugd :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen