Dessers laat zich niet afleiden: "Ik wil er niets over horen"

19 mei 2022 – Cyriel Dessers moet er rekening mee houden dat de Conference League-finale tegen AS Roma zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord wordt. De 27-jarige spits weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt, maar wel zich daar op dit moment ook helemaal niet mee bezighouden.

Dessers laat zich niet afleiden: "Ik wil er niets over horen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Tegen RTV Rijnmond vertelt Dessers dat de wedstrijd tegen Roma niet als zijn laatste voelt. "Niet als een 'last dance' of soort afscheid. Ik heb mijn zaakwaarnemer ook gevraagd niets erover te zeggen, ik wil er niets over horen. Ik heb al vaak aangegeven dat ik hier erg gelukkig ben. Ik ben 27 jaar, dit is misschien ook de kans om echt de stap naar het buitenland te zetten. Het gras is niet altijd groener aan de overkant, dat hou ik ook in mijn achterhoofd."

Feyenoord huurt Dessers dit seizoen van KRC Genk. De Rotterdammers kunnen de spits voor een vast bedrag van vier miljoen euro definitief inlijven, maar zijn er nog niet over uit of zij de afkoopsom gaan betalen. Niet omdat zij niet verder willen met Dessers, maar vier miljoen euro is veel geld en zoals bekend klotst het geld niet tegen de plinten van De Kuip.

Grootste wedstrijd
Voor Dessers wordt de wedstrijd van volgende week woensdag de grootste uit zijn carrière tot nu toe. "Met de spanning zit het wel goed. Sowieso vind ik het wel leuk om grote wedstrijden te spelen. Er komt wel wat druk bij kijken, maar dat hoort erbij", aldus de aanvaller, die dit seizoen veel belangrijke Europese doelpunten heeft gemaakt. "Ik ben vaak het eindstation en moet er staan op die momenten. Maar dat is alleen mogelijk als onze verdedigers en middenvelders ook het goed doet. Zij verdienen ook credits voor het doordekken en met ruimte in de rug spelen, daardoor krijgen wij voorin ruimte. Dit is echt een teamprestatie."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd