Gestopte Davy Pröpper duikt op bij amateurs van GVVV

19 mei 2022 – Davy Pröpper is donderdagavond opgedoken op het trainingsveld van GVVV, zo meldt De Gelderlander. De club van trainer Gery Vink biedt de gestopte voetballer de kans om aan zijn conditie te werken.

Gestopte Davy Pröpper duikt op bij amateurs van GVVV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat Pröpper gaat meetrainen bij de tweededivisionist, betekent niet dat hij zijn carrière nieuw leven inblaast. "Er zullen de komende periode misschien wel vaker spelers meetrainen", aldus Vink, die aangeeft dat het meetrainen van Pröpper een vriendendienst is.

Pröpper zette aan het begin van het kalenderjaar onverwacht een punt achter zijn loopbaan als profspeler. De voormalig Oranje-international lag nog voor anderhalf jaar vast bij PSV, maar besloot zijn contract in te leveren omdat hij kampte met motivatieproblemen.

"In de periode dat ik in het buitenland zat, merkte ik dat ik het plezier in het voetbal langzaam verloor. Ik vond het ontzettend lastig de discipline op te brengen die nodig is om optimaal te presteren en mijn leven helemaal te laten bepalen door het drukke voetbalschema", liet hij weten via de officiële kanalen van PSV.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd