Liverpool houdt gewilde PSV'er Sangaré nadrukkelijk in de gaten

20 mei 2022 – Ibrahim Sangaré staat naar verluidt op het verlanglijstje van Liverpool. De topclub uit de Premier League zou in de international van Ivoorkust een mogelijke versterking voor het middenveld zien. Liverpool stuurde de afgelopen weken meerdere scouts naar Eindhoven.

Liverpool houdt gewilde PSV'er Sangaré nadrukkelijk in de gaten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International is er van concrete interesse echter nog geen sprake. Liverpool zou wel stevig geïnteresseerd zijn in de diensten van Sangaré, die dit seizoen in het shirt van PSV een uitstekende indruk maakte. Op een kleine vormdip halverwege het voetbaljaar na, was de Ivoriaan een belangrijke basiskracht onder Roger Schmidt.

Het is overigens ook duidelijk dat PSV de sterkhouder niet zomaar uit het Philips Stadion laat vertrekken. In het contract van Sangaré staat namelijk een afkoopsom van liefst 37 miljoen euro. De 24-jarige controleur ligt nog tot medio 2025 vast in Eindhoven en heeft er net zijn tweede seizoen op zitten. Eerder speelde hij in Frankrijk jarenlang bij Toulouse FC.

Het is geen geheim dat Sangaré er zeer goed op staat in de Premier League. Zo werd zijn naam al gelinkt al meerdere clubs uit die competitie. Naast Liverpool zouden ook Aston Villa, Arsenal, Tottenham Hotspur, Leicester City en Newcastle United het wel in hem zien zitten. De hoge afkoopsom zou veel clubs echter nog aan het twijfelen hebben gezet.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd