PSV richt pijlen op Braziliaanse smaakmaker van Lommel SK

20 mei 2022, 17:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vinícius Souza staat op de nominatie voor een transfer naar PSV. De middenvelder speelt zijn wedstrijden momenteel bij KV Mechelen in de Jupiler Pro League. PSV is echter niet de enige gegadigden voor de Braziliaan, die door meerdere buitenlandse clubs wordt gevolgd.

Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International ziet PSV in Vinícius een versterking voor de A-selectie. Dan zullen de Eindhovenaren echter eerst zaken moeten doen met Lommel SK. Die club verhuurde hem dit seizoen zonder koopoptie aan Mechelen en zal zeker geld willen zien. De voormalig jeugdinternational ligt namelijk nog tot medio 2025 vast in Lommel.

Het is niet bekend wat die club graag wil ontvangen, maar het ED spreekt over enkele miljoenen. Volgens Voetbal International is ook Club Brugge een club met belangstelling en wordt de marktwaarde geschat op een bedrag tussen de zes en acht miljoen euro. Lommel nam Vinícius twee jaar geleden voor 2.5 miljoen euro over van de Braziliaanse topclub CR Flamengo.

Lees ook: Liverpool houdt gewilde PSV'er Sangaré nadrukkelijk in de gaten

PSV lijkt deze zomer sowieso op zoek te moeten naar nieuwe middenvelder. Ryan Thomas gaat de club transfervrij verlaten, terwijl er aan anderen behoorlijk wordt getrokken. Vanuit Engeland is er veel interesse voor Ibrahim Sangaré. Roger Schmidt zou daarnaast naar verluidt onder meer Mario Götze en Érick Gutiérrez mee willen nemen naar zijn nieuwe club Benfica.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen