Rangnick kijkt uit naar samenwerking: "Heb Erik al gesproken"

20 mei 2022, 18:32

Ralf Rangnick heeft erg veel in om binnenkort te gaan samenwerken met Erik ten Hag. De huidige manager van Manchester United blijft na dit seizoen op de achtergrond actief bij de club. Hij hoopt samen met Ten Hag te kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor de Engelse grootmacht.

Vrijdag liet Rangnick weten dat hij al contact heeft met de Nederlander. "Dat gaat tot nu toe via WhatsApp en hopelijk kunnen we elkaar snel in levende lijve spreken. Misschien dit weekend nog wel of anders maandagochtend. Ik kijk er heel erg naar uit om met hem rond de tafel te gaan en hem persoonlijk beter te leren kennen", vertelde Rangnick voorafgaand aan het competitieduel met Crystal Palace.

De ervaren Rangnick weet zeker dat Ten Hag de spelersgroep naar een nog hoger niveau kan tillen. "Ik geloof er heilig in we hier een heleboel geweldige spelers hebben rondlopen. Zij zijn goed genoeg om voor deze club te spelen. Hopelijk zullen veel spelers er ook komend seizoen zijn. Het bestuur, Erik en de scouting kan ze helpen met alle problemen die zich eventueel voor kunnen doen."

Manchester United naar de Conference League?

Ten Hag zal in ieder geval hopen dat Rangnick zijn laatste duel als manager van United winnend afsluit. Dan plaatsen The Red Devils zich namelijk voor de groepsfase van de Europa League. Als er niet gewonnen wordt van Palace, dan kan West Ham United nog over United heen. De Londenaren brengen zondag een bezoekje aan Brighton & Hove Albion. Mocht United nog een plekje zakken, dan wacht de voorronde van de Conference League.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen