Reis ruikt Bundesliga met Hamburger SV: "Maandag afmaken"

20 mei 2022 – Ludovit Reis staat aan de vooravond van een van de belangrijkste wedstrijden uit zijn loopbaan. De middenvelder kan aanstaande maandag met Hamburger SV promoveren naar de Bundesliga. Reis had in de nacompetitie al een belangrijke rol in het treffen met Hertha BSC.

Reis ruikt Bundesliga met Hamburger SV: "Maandag afmaken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

HSV werd derde in de 2. Bundesliga, terwijl Hertha op de zestiende plek van de Bundesliga eindigde. Zodoende moeten beide grootmachten uitvechten wie er komend seizoen op het hoogste niveau speelt. De heenwedstrijd in Berlijn werd door een treffer van Reis een prooi voor de bezoekers. "De steutel tot dit succes was vandaag het feit dat we ons eigen spel durfden te spelen. Dit was een echte teamprestatie. Dan maakt het helemaal niet uit wie het winnende doelpunt maakt", zei Reis na afloop via de clubkanalen.

De nog altijd slechts 21-jarige Reis speelt aanstaande maandag met HSV nog thuis tegen Hertha. De club uit Hamburg kan na vier pijnlijke seizoenen op het tweede toneel terugkeren in de Bundesliga. "We hebben al een belangrijke stap gezet, maar Hertha heeft een goed team. We mogen ze dus niet onderschatten. Toch moeten wij het aanstaande maandag afmaken. Onze fans waren in ieder geval weer ongelooflijk vandaag."

Bundesliga
Reis speelde in Nederland voor FC Groningen en vertrok in 2017 naar FC Barcelona. Daar bleef een doorbraak uit en werd de jeugdinternational verhuurd aan het Duitse VfL Osnabrück. Met die club degradeerde hij vorig seizoen via de nacompetitie naar de 3. Liga. Reis speelde zich wel in de kijker bij HSV, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. Tijdens zijn eerste seizoen was hij meteen een vaste waarde bij de ploeg van trainer Tim Walter.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd