Bruins ziet ander gevaar: "Voor AS Roma hoef je niet bang te zijn"

20 mei 2022, 23:50

Luigi Bruins en Thomas Verhaar verwachten dat Feyenoord het erg lastig gaat krijgen tegen AS Roma. Woensdag treffen beide ploegen elkaar in de finale van de Conference League. Bruins en Verhaar denken te weten dat José Mourinho het grootste gevaar is voor de Rotterdammers.

"Voor AS Roma zelf hoef je niet bang te zijn", vertelde oud-Feyenoorder Bruins bij FC Rijnmond. "Maar ze hebben daar een trainer zitten die wel weet hoe hij zulke wedstrijden moet spelen. Dat hebben we gezien in de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United. Hij had toen een bepaald systeem en speelde veel lange ballen. Uiteindelijk hebben ze hem op die manier ook over de streep getrokken."

Ook Verhaar kan zich die finale in 2017 nog goed herinneren. Ajax verloor de eindstrijd van de Europa League met 0-2 van het United, dat destijds Mourinho als manager had. "Hij had toen natuurlijk wel veel betere spelers ten opzichte van Ajax. Dat is nu denk ik wat minder. Maar ik heb er ook een hard hoofd in, alleen omdat Mourinho daar zit." Feyenoord en AS Roma trappen aanstaande woensdag om 21.00 uur af in Tirana.

Aan tafel bij FC Rijnmond wordt ook de conclusie getrokken dat Mourinho zijn stempel tijdens zijn debuutseizoen behoorlijk heeft weten te drukken. "Dat is niet mijn type spel, ik kijk liever naar ploegen van Guardiola", aldus Bruins, die ook lovend is over de Portugees. "Maar het is uiteindelijk wel heel succesvol. Bij iedere club zie je zijn hand en manier van spelen. En hij wint die prijzen wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen