Derksen verrast na rel: "Ik was drie dagen belangrijker dan Poetin"

21 mei 2022 – Johan Derksen is terug op de buis, nadat hij onlangs aankondigde per direct te stoppen met Vandaag Inside. De besnorde analyticus kwam zwaar onder vuur te liggen nadat hij een jeugdzonde bekende, waardoor sponsoren zich terugtrokken en de zender excuses eiste. Derksen blikt in gesprek met De Telegraaf terug op hectische weken.

Derksen verrast na rel: "Ik was drie dagen belangrijker dan Poetin"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik was drie dagen belangrijker dan Vladimir Poetin", constateert de voormalig voetballer in gesprek met De Telegraaf. "Iedereen deed nogal opgewonden. Ik heb me verbaasd over de macht van sociale media. Ongehoord. Bijna allemaal mensen die niet naar ons programma kijken, maar wel schreeuwen wat er allemaal fout aan is; mevrouw Kaag de dame die neerkijkt op het klootjesvolk, incluis."

Sigrid Kaag, momenteel minister van Financiën, krijgt er flink van langs van Derksen. "Toen zij begon te bazelen dat het goed was dat Vandaag Inside van de buis was, dacht ik: het land heeft me nog even nodig. Ze zitten elkaar op te naaien."

Derksen gaf aanvankelijk aan een kaars in de vagina van een bewusteloze vrouw te hebben gestoken, maar nuanceerde het verhaal later door te zeggen dat hij de kaars rechtop tussen haar benen had gezet. De vrouw was kort daarvoor in slaap gevallen. "Dan heb je als geile 24-jarige jongen toch even de pest in, dus heb ik die kaars tussen haar benen gezet. Als je voor een miljoen kijkers een verhaal begint, moet er wel een plot aan zitten, maar ik wist het niet meer."

Reacties

Eredivisie