Tebas haalt uit naar PSG: 'Net zo gevaarlijk als de Super League'

21 mei 2022, 17:49

Javier Tebas heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over de aanstaande contractverlenging van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. De voorzitter van La Liga noemt de deal 'een belediging voor het voetbal'.

Alles wees er de afgelopen maanden op dat Mbappé de komende zomer de overstap naar Real Madrid zou maken, maar vanavond zal de Frans international aankondigen dat hij tóch bij PSG blijft. Met een mega-aanbieding zijn de Parijzenaars erin geslaagd hun sterspeler te behouden. Naar verluidt gaat Mbappé de komende drie seizoenen een jaarsalaris van 50 miljoen euro opstrijken.

Dat stuit Tebas tegen de borst. 'Wat PSG doet door Mbappé met een zak geld te behouden, is een belediging voor het voetbal. De club heeft de afgelopen seizoenen 700 miljoen euro verlies geleden en een salarishuis van meer dan 600 miljoen euro. Nasser Al-Khelaïfi (de voorzitter van PSG, red.) is net zo gevaarlijk als de Super League.'

Toezeggingen

Mbappé gaat zijn contract bij PSG met drie jaar verlengen en wordt de best betaalde speler van de selectie. In Franse media doen geruchten de ronde over bijzondere toezeggingen die hem zijn gedaan. Zo zou Mbappé de aanvoerdersband krijgen en wordt hij - ongeacht wie de trainer is - de eerste penaltynemer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TomdB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe meer geld er omgaat in de voetbalwereld, hoe minder leuk het wordt om naar te kijken...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen