'Barça en Bayern praten over Lewandowski: gat van acht miljoen'

22 mei 2022 – FC Barcelona en Bayern München zitten met elkaar aan de onderhandelingstafel voor Robert Lewandowski. De Catalaanse club zag het eerste bod van 32 miljoen euro afgewezen worden. De Duitsers willen veertig miljoen euro hebben voor de goalgetter, die nog een seizoen vastligt in de Allianz Arena.

'Barça en Bayern praten over Lewandowski: gat van acht miljoen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat melden BILD en El Mundo Deportivo. Lewandowski liet onlangs weten dat hij zijn contract niet zou verlengen bij Beieren München. De aanvaller wil nog graag één toptransfer maken in zijn carrière na acht succesvolle seizoenen in het zuiden van Duitsland. Barça zoekt al langer naar een echte topspits en heeft inmiddels dus een eerste bod uitgebracht. Na het laatste competitieduel van het seizoen was de Pool al geheimzinnig over zijn toekomst: "De kans is groot dat dit mijn laatste wedstrijd hier was."

Wil Bayern nog iets verdienen aan de Pool, dan moet hij deze zomer verkocht worden. Maar een opvolger vinden voor de goalgetter is niet makkelijk. De aanvaller wist dit seizoen 35 keer te scoren in de Bundesliga en gaf daarnaast vier assists. Imponerende cijfers, die weinig spitsen zullen halen. Daarom wil de club de spits niet zomaar laten gaan. Als hij nog een jaar blijft, dan krijgt de club langer de tijd om de ideale vervanger te halen.

De kans dat de Pool nog een seizoen in het rood speelt, lijkt echter klein. Volgens het Duitse en Catalaanse medium stevenen de clubs af op een akkoord. Mochten de partijen elkaar weten te vinden, dan kan Lewandowski een driejarig contract ondertekenen in Camp Nou. Sébastien Haller wordt gezien als mogelijke opvolger in München.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd