Van Bronckhorst jubelt na prijs: "Je moet jezelf dan wel belonen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 mei 2022 – Giovanni van Bronckhorst is blij nadat hij de Schotse beker heeft gewonnen. In de verlenging was zijn ploeg twee keer trefzeker, nadat er in de reguliere speeltijd niet gescoord was tegen Heart of Midlothian. De eerste prijs als manager van Rangers FC maakte de oefenmeester trots.

Van Bronckhorst jubelt na prijs: "Je moet jezelf dan wel belonen"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Deze prijs betekent heel veel voor ons", vertelt Van Bronckhorst bij Premier Sports TV. "Voor de wedstrijd zei ik nog tegen mijn spelers dat we nog niets hadden gewonnen. We hebben een seizoen hard gewerkt, zijn ver gekomen in Europa en in het bekertoernooi. Maar je moet jezelf dan wel belonen door een prijs te pakken. Gelukkig hebben we dat nu gedaan. Het is mooi om het seizoen op deze manier te eindigen. Het was een verdiende overwinning."

Het was een week van hoge pieken en diepe dalen bij Rangers. De finale van de Europa League ging na strafschoppen verloren en er werd afscheid genomen van de overleden materiaalman Jimmy Bell. "Het waren zware weken. We voelden de druk om deze wedstrijd te winnen. Ik ben onder de indruk en trots. Deze overwinning geeft ook veel energie voor volgend seizoen. We mogen nu genieten en feestvieren", aldus Van Bronckhorst.

Drukke transferperiode
De trainer wilde nog niet te ver vooruitblikken op het komende seizoen, maar door de finaleplaats in de Europa League en de bekerwinst zullen veel spelers op de radar staan bij andere clubs. "We moeten afwachten en zullen zien wat er gebeurt, maar ik denk dat er heel wat mutaties gaan plaatsvinden", besluit de Nederlander.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd