Senesi knipoogt: "Vroeger speelden spelers als Messi zulke wedstrijden"

22 mei 2022, 14:50

Marcos Senesi kijkt uit naar de finale van de Conference League. Voor de verdediger is het tot dusver de belangrijkste wedstrijd die hij in zijn carrière gaat spelen. De voetballer is dit seizoen de enige Argentijn die te zien is in een Europese finale.

"Vroeger speelden spelers als Lionel Messi zulke wedstrijden", vertelt Senesi voor de camera van ESPN tijdens het trainingskamp in Portugal. "Het is top. We kunnen aan het klimaat wennen, want in Tirana zal het ook zo zijn. Dit is een perfecte plek om te trainen en ons goed voor te bereiden. We moeten ontspannen, maar tegelijkertijd moet de gezonde spanning er wel zijn. We moeten ons focussen op wat komen gaat."

De verdediger kan niet wachten tot de wedstrijd gaat beginnen. "We hebben hier als team naartoe gewerkt. We hebben hard gewerkt om dit te bereiken. Ik voel me bevoorrecht om een finale te mogen spelen. In een finale staan is altijd speciaal, vooral als het een Europese finale is. Dit is ook nog een nieuw toernooi, dus we kunnen geschiedenis schrijven voor de club, als we winnen", vertelt Senesi.

Transfer?

De mandekker wordt al maanden aan verschillende clubs gelinkt, maar Senesi durft niet te zeggen of de finale zijn laatste wedstrijd is in het shirt van Feyenoord. "Alles wat wordt gezegd, zijn geruchten", maakt de Argentijn duidelijk. "Mijn manager vertelt me niks momenteel. Ik heb hem gezegd dat we het pas over mijn toekomst gaan hebben wanneer dit allemaal voorbij is. Hij zal dat ook met de club moeten overleggen. Mijn contract loopt ook pas over een jaar af, misschien wordt het zelfs wel verlengd."

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Topper!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen