Guardiola noemt spelers City legendes en dankt Liverpool

22 mei 2022 – Pep Guardiola is enorm trots op de prestatie van zijn ploeg Manchester City, die een 0-2 achterstand tegen Aston Villa omboog in een 3-2 overwinning en daarmee de Engelse landstitel veroverde. De Spaanse coach kwam na afloop van de wedstrijd, waardoor Liverpool uiteindelijk naast de titel greep, superlatieven tekort om zijn ploeg te prijzen.

Guardiola noemt spelers City legendes en dankt Liverpool

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Manchester City keek na rust tegen een 0-2 achterstand aan, maar twee treffers van invaller Ilkay Gündogan en een goal van Rodri zette alles op zijn kop in de Premier League. "Op het moment dat we scoorden, veranderde alles", merkte Guardiola op in gesprek met Sky Sports. "We speelden niet onder normale omstandigheden, maar je moet ermee omgaan."

Guardiola was lyrisch over zijn elftal. "We zijn legendes. Als je de Premier League vier keer wint in vijf seizoenen, is dat omdat deze jongens zo speciaal zijn. We zullen herinnerd worden. Ik heb nog nooit een team als Liverpool gezien. Ik weet dat het moeilijk is, maar ik wil ze enorm feliciteren. Ze helpen ons om een ??beter team te zijn. Vandaag was een speciale dag."

Liverpool boekte een 1-3 overwinning op Wolverhampton Wanderers, maar dat bleek niet voldoende om City af te troeven. De ploeg van bankzitter Nathan Aké eindigde het seizoen met één punt meer dan het Liverpool van Virgil van Dijk, die overigens ontbrak vanwege blessureleed.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd