Feyenoord heeft geld voor Dessers, maar stuit tóch op probleem

23 mei 2022, 07:28   Bijgewerkt: 23 mei 2022, 07:38

Feyenoord is van plan Cyriel Dessers over te nemen van KRC Genk. De 27-jarige spits wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van de Belgische subtopper en kan voor een afkoopsom van vier miljoen euro definitief worden ingelijfd. Zijn komst is echter nog geen uitgemaakte zaak.

"Feyenoord is al in gesprek met Dessers", vertelt Arno Vermeulen bij Studio Voetbal over de man die al tien keer trefzeker was in de Conference League. "Aangezien ze nu in onderhandeling zijn, weten we twee dingen. Dat Feyenoord hem wil hebben en dat ze de vier miljoen hebben. Anders ga je niet in gesprek. Slim dat ze dat nu al voor de finale doen. Als hij in de finale twee keer scoort, wordt het lastig."

Toch zijn er ook andere zaken die een rol spelen in de eventuele komst van de aanvalsleider. "Feyenoord kan niet aan Genk die vier miljoen betalen en zeggen: 'Hij is van ons'. Ze moeten het ook met Dessers eens worden. Het probleem zit hem in het salaris. Als er een club komt die drie of vier miljoen salaris wil betalen, gaat hij niet bij Feyenoord tekenen."

Dessers debuteerde in 2014 bij OH Leuven en speelde twee seizoenen bij Sporting Lokeren, maar brak pas door toen hij bij NAC Breda aan de slag ging. Via FC Utrecht, Heracles Almelo en KRC Genk belandde de spits afgelopen zomer in Rotterdam. Daar gaat hij door het leven als cultheld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen