"Je gunt Karsdorp een moment waarop hij iedereen de mond snoert"

23 mei 2022, 13:07

Rick Karsdorp neemt het woensdagavond op tegen zijn oude liefde Feyenoord, in strijd om de winst van de Conference League. Karsdorp is al jaren onbetwiste waarde bij de Italiaanse subtopper, maar krijgt relatief weinig waardering voor zijn prestaties bij AS Roma.

"Karsdorp is een grote jongen in de Serie A", doelt Willem van Hanegem op zijn goede prestaties bij AS Roma. "Dat willen veel mensen gewoon niet zien. Bewust denk ik vaak. Natuurlijk hoop ik dat Feyenoord woensdag wint. Maar Karsdorp, die gun je ook een mooi moment waarop hij in één keer iedereen de mond snoert", zegt De Kromme in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Dick Advocaat beleefde een fijne samenwerking met de Nederlander. "Ik kan niets dan goeds zeggen over Karsdorp", aldus de oud-coach van de Rotterdammers.  Een leuke en eerlijke jongen die heel graag wil en die goed in de groep lag bij Feyenoord. Bovendien een uitstekende back van het niveau van de jongens die bij Oranje zitten."

Karsdorp maakt momenteel voor het eerst sinds jaren deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal. De back mag dromen van een uitverkiezing, maar concurreert met Hans Hateboer en Denzel Dumfries voor de rechtsbackpositie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Charlie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Karsdorp en Dumfries lijken mij nu toch wel de rechtsbacks voor het Nederlands elftal. Karsdorp is echt wel beter dan Hateboer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen