Ajax wilde Zahavi dolgraag inlijven: "Ze zagen me als sleutelspeler"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 mei 2022 – Eran Zahavi speelde de laatste twee seizoenen bij PSV, maar het had weinig gescheeld of hij had het shirt van de concurrent gedragen. Ook Ajax deed namelijk een poging om de Israëlische spits naar de Eredivisie te halen. Zahavi koos PSV echter boven een avontuur in de hoofdstad.

Ajax wilde Zahavi dolgraag inlijven: "Ze zagen me als sleutelspeler"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik heb twee jaar geleden een aanbieding gekregen van Ajax", bekent Zahavi in de podcast Frequent Traveller. "Ze wilden me ook al hebben in 2016, toen Peter Bosz nog aan het roer stond. Ze zagen me als een sleutelspeler, maar PSV is ook een heel grote club. Ik heb er een fantastische tijd gehad en dat geldt ook voor de mensen in mijn directe omgeving."

De 34-jarige aanvaller, die deze zomer transfervrij de deur uitwandelt in Eindhoven, speelde in alle competities 78 wedstrijden voor de topclub. Daarin was hij uiteindelijk goed voor 37 treffers. Zahavi kwam binnen als een doelpuntenfenomeen. Bij het Chinese Guangzhou had hij daarvoor 103 keer gescoord in slechts 117 wedstrijden.

PSV moet komende zomer op zoek naar een nieuwe aanvaller, omdat naast Zahavi ook Carlos Vinicius terugkeert naar Benfica. Onder meer de namen van Wout Weghorst, Luuk de Jong en Joshua Zirkzee zijn gevallen in Eindhoven, maar hun haalbaarheid is onzeker.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd