Opvallende sneer ex-zaakwaarnemer Lewa: 'Je wilde naar Real'

23 mei 2022, 15:30

Maik Barthel, de voormalig zaakwaarnemer van Robert Lewandowski, heeft op opvallende wijze van zich laten horen. Ook hij heeft de geruchten meegekregen dat de Pool komend seizoen bij FC Barcelona aan de slag zou kunnen en deed een opmerkelijke onthulling.

Barthel wees er namelijk op dat zijn ex-cliënt eerder in zijn loopbaan juist nog een duidelijke voorkeur had voor Real Madrid. 'Je hele leven wil je naar Real Madrid, om uiteindelijk bij FC Barcelona te belanden?', deelde hij zijn verbazing over die stap op Twitter met de rest van de wereld.

Extra opvallend is dat Pini Zahavi, de huidige zaakwaarnemer van Lewandowski, eerder deze week juist het tegengestelde beweerde. Hij stelde dat de spits al jarenlang droomde van FC Barcelona, en dat het tegenwerken van die transfer ervoor heeft gezorgd dat hij zich bij Bayern München niet gewaardeerd voelde.

Lees ook: Zaakwaarnemer Lewandowski haalt ongenadig hard uit naar Bayern

FC Barcelona

Barcelona lijkt inderdaad de volgende bestemming van Lewandowski te worden, nadat hij vorige week al zijn vertrekwens bij Bayern München bevestigde. Beide clubs zijn in gesprek, al is er volgens Duitse en Spaanse media nog een verschil van acht miljoen euro tussen vraag en aanbod.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen