Driessen: "Ten Hag gaat het moeilijk krijgen met de Engelse pers"

23 mei 2022 – Valentijn Driessen verwacht dat Erik ten Hag het moeilijk gaat krijgen met de Engelse pers. De 52-jarige Nederlandse trainer maakte maandagmiddag kennis met de journalisten die zijn verrichtingen bij Manchester United nauwlettend in de gaten gaan houden. Tijdens zijn officiële presentatie beantwoordde hij diverse vragen over zijn nieuwe klus.

Driessen: "Ten Hag gaat het moeilijk krijgen met de Engelse pers"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het was een gemoedelijke persconferentie, maar Driessen waarschuwt Ten Hag dat hij in de toekomst ook anders benaderd kan worden door bepaalde Engelse media. "Bij De Telegraaf zijn we echt lieverdjes in vergelijking met The Sun en The Daily Mail", aldus Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Hij zal het daar moeilijk krijgen. Maar zoals overal in een prestatiemaatschappij het geval is: zodra je resultaten boekt en prestaties neerzet, word je geaccepteerd. Als hij niet levert, dan zal je zien dat ook zijn houdbaarheidsdatum heel kort kan zijn."

Ten Hag moet Manchester United de komende jaren uit het slop trekken. Een zware taak, weet Driessen. De Engelse grootmacht heeft op dit moment namelijk niet de selectie om met de absolute top te wedijveren. "Maar ik heb wel vertrouwen in Ten Hag. Er staat hem een enorme klus te wachten, maar hij is wel iemand die zo'n klus aankan", stelt de journalist.

Volgens Driessen zal Ten Hag allereerst zijn weg moeten vinden in Engeland. Zondag bekeek de trainer zijn nieuwe ploeg voor het eerst. United ging op bezoek met Crystal Palace met 1-0 onderuit. "Hij heeft in ieder geval wat namen kunnen doorstrepen, want het was weer niet veel", stelt Driessen.

Reacties

Premier League

gerelateerd