Ünüvar: "Ihattaren heeft iedereen naar een hoger niveau getild"

23 mei 2022 – Naci Ünüvar heeft zich de afgelopen maanden vergaapt aan Mohamed Ihattaren. De van Juventus gehuurde spelmaker kwam slechts vijf keer in actie voor Jong Ajax, maar liet in die wedstrijden zien het voetballen nog niet te zijn verleerd.

Ünüvar: "Ihattaren heeft iedereen naar een hoger niveau getild"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ihatarren was verre van fit toen hij aan het begin van het kalenderjaar de overstap naar Ajax maakte. In de luwte werd de aanvallende middenvelder enkele maanden klaargestoomd voor zijn eerste minuten voor Jong Ajax, die hij op 1 april maakte. Tegen NAC Breda, TOP Oss, Roda JC, VVV-Venlo en De Graafschap was hij goed voor vier doelpunten en twee assists.

"We weten allemaal wat zijn kwaliteiten zijn", stelt Ünüvar in een interview met ESPN. "Dat heeft hij direct ook een aantal keer bewezen. Hij heeft superhard getraind, kwam terug en was meteen belangrijk voor ons. Wij hebben hem veel geholpen en hij ons. Ik denk dat hij iedereen naar een hoger niveau heeft getild."

Ihattaren maakte in de verloren bekerfinale tegen PSV (2-1) zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Daarna zat hij nog een aantal keer op de bank, maar tot speelminuten in de Eredivisie kwam het niet.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd