Heracles Almelo breekt met technisch directeur en voorzitter

23 mei 2022 – Heracles Almelo en Tim Gilissen gaan uit elkaar. De technisch directeur heeft in goed overleg met het bestuur besloten zijn loopbaan elders voort te zetten. Gilissen was sinds 2019 werkzaam bij de club tijd onlangs uit de Eredivisie degradeerde.

Heracles Almelo breekt met technisch directeur en voorzitter

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"De afgelopen drie jaren heb ik met hart en ziel mijn inhoudelijke bijdrage geleverd aan de sportieve successen van Heracles Almelo. Daar zitten vele mooie momenten bij. Na de recente degradatie zijn het bestuur en ik samen tot de conclusie gekomen de weg vrij te maken voor een spoedige terugkeer van de club in de Eredivisie", legt Gilissen uit op het clubkanaal.

"Mijn dank gaat uit naar iedereen binnen Heracles Almelo waarmee ik heb samengewerkt aan het realiseren van onze doelstellingen. In het bijzonder wil ik het bestuur en Rob Toussaint als algemeen directeur bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens de club, de supporters en de sponsoren veel sportief succes voor de toekomst", besluit hij.

Gilissen werd begin 2019 de opvolger van Mark-Jan Fledderus, die de overstap naar FC Groningen maakte. Eerder was hij bij NAC Breda werkzaam als manager jeugdopleiding.

Voorzitter ook weg
Ook Hans Bredewoud, voorzitter van de Almelose club, vertrekt. Hij was vijftien jaar in dienst van Heracles. "Alle jaren heb ik me met ziel en zaligheid voor onze club ingezet. Het afgelopen seizoen kenmerkte zich door uitersten en tegenstellingen. Met z'n allen hebben we er alles aan gedaan om de club te behoeden voor degradatie. Tot onze spijt is dat helaas niet gelukt. Uit de grond van mijn hart wens ik de club, de supporters en de sponsoren sportieve voorspoed voor de toekomst en een spoedige terugkeer in de Eredivisie."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd