Mislopen promotie slaat als een bom in bij Hamburger SV

24 mei 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 23 mei.

Mislopen promotie slaat als een bom in bij Hamburger SV

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hertha BSC redt het vege lijf en ontneemt HSV promotie
Hertha BSC is ook volgend seizoen actief in de Bundesliga. De club uit Berlijn redde maandagavond het vege lijf door in de play-offs tegen Hamburger SV een nederlaag uit de heenwedstrijd te repareren. Waar Hertha donderdag met 0-1 verloor, werd er vier dagen later een 0-2 zege geboekt.

Heracles Almelo breekt met technisch directeur en voorzitter
Heracles Almelo en Tim Gilissen gaan uit elkaar. De technisch directeur heeft in goed overleg met het bestuur besloten zijn loopbaan elders voort te zetten. Gilissen was sinds 2019 werkzaam bij de club tijd onlangs uit de Eredivisie degradeerde.

Ajax 'wakker geschrokken' door Italiaanse interesse in Wijndal
Ajax gaat volgens Mike Verweij serieus werk maken van de komst van Owen Wijndal. De linkervleugelverdediger staat al langer op het verlanglijstje van de Amsterdammers, maar de interesse is tot dusver niet geconcretiseerd. Nu een Italiaanse topclub nadrukkelijke belangstelling toont, pakt Ajax alsnog door.

Ünüvar: "Ihattaren heeft iedereen naar een hoger niveau getild"
Naci Ünüvar heeft zich de afgelopen maanden vergaapt aan Mohamed Ihattaren. De van Juventus gehuurde spelmaker kwam slechts vijf keer in actie voor Jong Ajax, maar liet in die wedstrijden zien het voetballen nog niet te zijn verleerd.

De Jong topprioriteit voor PSV: "Het zal vooral van hem afhangen"
John de Jong heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad bevestigd dat Luuk de Jong een topprioriteit is voor PSV. Het hangt volgens de technisch directeur 'vooral' van de 31-jarige aanvaller af of de hernieuwde samenwerking er komt. Eerder werd bekend dat PSV bereid is miljoenen te betalen voor een terugkeer van De Jong.

Was de uitslag van 1-37 een vriendendienstje? "Absoluut niet"
De 1-37 overwinning van SV Houtwijk tegen HMSH in de vierde klasse F van het district West II is het onderwerp van gesprek in amateurvoetballend Nederland. Bülent Yüngül, voorzitter van de verliezende partij, heeft in De Telegraaf zijn verhaal gedaan.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie