D-Day: wordt Feyenoord eerste Conference League-winnaar ooit?

25 mei 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 25 mei.

D-Day: wordt Feyenoord eerste Conference League-winnaar ooit?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.


Wedstrijden

A-League All-Stars - FC Barcelona (12.05 uur)
Het seizoen van FC Barcelona zit er officieel op, maar voor de spelers kunnen genieten van een vakantie, moeten ze nog één oefenwedstrijd spelen tegen de beste voetballers van de Australische competitie. Worden het de laatste minuten van Luuk de Jong, Memphis Depay en Frenkie de Jong in het shirt van de Catalaanse club? Waar de spits gehuurd was, worden de andere twee Nederlanders steeds hardnekkiger in verband gebracht met andere clubs.

AS Roma - Feyenoord (21.00 uur)
In Rotterdam wordt al weken naar dit moment toegeleefd. De ploeg van Arne Slot neemt het op tegen José Mourinho, die twee keer eerder een finale speelde tegen een Nederlandse trainer. Zowel Louis van Gaal als Peter Bosz werd verslagen. Kan Feyenoord na twintig jaar weer een nieuwe Europese prijs in de wacht slepen én Mourinho het zwijgen opleggen of weet de Portugees een nieuwe prijs toe te voegen aan zijn imposante CV? 

Voetbal op tv

21:00 uur: AS Roma - Feyenoord, ESPN en Veronica, live verslag van de Conference League-finale
21.35 uur: Vandaag Inside, SBS6, praatprogramma

Reacties

Eredivisie