'PSG wil toch door met Pochettino en hoopt in toekomst op Guardiola'

24 mei 2022, 11:23

Mauricio Pochettino mag blijven bij Paris Saint-Germain. De trainer stond het hele seizoen onder druk, maar door de contractverlenging van sterspeler Kylian Mbappé is er mogelijk toch nog toekomst voor hem in de Franse hoofdstad. De aanvaller zou namelijk lovend zijn over de keuzeheer.

Dat meldt L'Équipe. Mbappé en Pochettino zouden volgens de voetballer een 'geweldige relatie' hebben. Door de steun van de aanvaller, is de clubleiding ook gaan denken aan een langer verblijf van de trainer. Hij kreeg in eerste instantie veel kritiek omdat de club weer niet succesvol was in Champions League, maar inmiddels zou er bij de beleidsbepalers het besef zijn dat niet alleen de keuzeheer daar verantwoordelijk voor is.

Technisch directeur Leonardo werd onlangs al ontslagen en ook voor de toekomst van Pochettino werd gevreesd. Nu bestaat de kans dat de Argentijn nog één seizoen de tijd krijgt met een nieuwe 'td' aan zijn zijde om te laten zien wat hij in huis heeft. Mocht de trainer blijven, dan scheelt dat PSG ook behoorlijk in de portemonnee, aangezien de oefenmeester nog een eenjarig contract heeft in Parijs. Mocht Pochettino op straat gezet worden, dan moet de club hem vijftien miljoen euro betalen.

Pep Guardiola

Na het komende seizoen wil de club een poging wagen bij Pep Guardiola, die afgelopen weekend de landstitel pakte met Manchester City. Volgens het Franse medium zou zijn komst de droom zijn van de steenrijke eigenaar Nasser Al-Khelaifi. Mocht hij niet willen, dan is ook Thiago Motta een optie om de nieuwe keuzeheer te worden. Hij speelde zes jaar in Parijs en maakt als trainer indruk bij Spezia.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen