Lewandowski en Barça krijgen wind van voren: "Circusartiesten"

24 mei 2022 – Uli Hoeness is keihard over Robert Lewandowski, die wil vertrekken bij Bayern München. De oud-voorzitter van Bayern München denkt dat de aanvaller alleen maar weg wil om zijn portemonnee nog eens goed te vullen.

Lewandowski en Barça krijgen wind van voren: "Circusartiesten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Er is maar één belang: geld", is het duidelijke oordeel van Hoeness bij het Duitse RTL. Hij hoopt overigens dat de aanvaller 'gewoon' in München blijft voetballen, waar hij nog een eenjarig contract heeft. De oud-voorzitter denkt dat de clubleiding hem niet zomaar zal laten gaan, ook al wil de spits zelf graag vertrekken. "Robert heeft een contract en ik ken op dit moment bij Bayern niemand die hem vervroegd van dit contract zal ontslaan."

Hoeness is kritisch op FC Barcelona, de club die naar alle waarschijnlijkheid met de Pool aan de haal gaat. De Catalaanse club kon afgelopen zomer Lionel Messi niet binnenboord houden door de financiële problemen, maar daarna werden meerdere spelers aangetrokken. Mogelijk is Lewandowski dus de volgende, tot grote verbazing van de oud-voorzitter van de Duitse club. "Ze willen Lewandowski zogenaamd hebben… Een half jaar geleden hadden ze nog 1,3 miljoen euro aan schulden. Zijn het circusartiesten? In Duitsland zouden ze al lang failliet zijn.

Transfer aanstaande?
Eerder op de dag werd gemeld dat FC Barcelona inmiddels een tweede bod heeft neergelegd bij Bayern München voor de aanvaller. Het eerste bod van 32 miljoen euro werd afgewezen, waardoor de club nu datzelfde bedrag biedt plus vijf miljoen euro aan bonussen. Daar is door de clubleiding van de Duitsers nog niet op gereageerd.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Bundesliga

gerelateerd