Laatste boodschap Frenkie en Memphis na 'teleurstellend seizoen'

24 mei 2022 – Memphis Depay en Frenkie de Jong hebben via social media de achterban van FC Barcelona bedankt voor hun steun in het afgelopen seizoen. Met forse achterstand op kampioen Real Madrid in La Liga en een vroege uitschakeling in zowel de Champions League als de Europa League, spraken zij van een 'teleurstellend seizoen'. 

Laatste boodschap Frenkie en Memphis na 'teleurstellend seizoen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ik wil alle Barça-fans bedanken voor hun honderd procent steun dit seizoen', zo begon Memphis zijn boodschap op Instagram. 'De resultaten zijn teleurstellend geweest, maar toch zijn jullie allemaal achter ons blijven staat. Dat sterkt ons in ons vertrouwen voor het komende seizoen. Mijn eerste seizoen is niet gegaan zoals ik me had voorgesteld, maar we zullen hard blijven werken en verbeteren om onze doelen van volgend jaar te halen.'

Het dankwoord van De Jong was vergelijkbaar. 'Het is een teleurstellend seizoen voor ons geweest. We hebben de doelen die we onszelf aan het begin van het seizoen gesteld hebben niet kunnen bereiken. Maar ik wil de fans wel bedanken voor hun steun dit jaar. We zullen hard werken om het komend seizoen beter te doen.'

Voor Memphis en De Jong zit het seizoen er overigens nog niet helemaal op. Na een korte vakantie zullen zij begin juni alweer afreizen naar het Nederlands elftal, waarmee zij vier wedstrijden om de Nations League zullen spelen. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd