Heracles gaat voor Hoogma, trainer Vicens kan alsnog afhaken

24 mei 2022 – Heracles Almelo is na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie druk bezig om enkele posities weer in te vullen. Zo vertrok onder meer technisch directeur Tim Gilissen, waar Nico Jan Hoogma inmiddels in beeld is als diens opvolger. Maar ook over de eigenlijk al ingevulde trainerspositie bestaan inmiddels weer twijfels.

Heracles gaat voor Hoogma, trainer Vicens kan alsnog afhaken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Over dat alles kwam bestuurslid Marnix Smit dinsdag aan het woord tegenover Tubantia. Hij verzekerde daarbij dat algemeen directeur Rob Toussaint wél aanblijft en bevestigde dat Hoogma in beeld is als nieuwe technisch directeur. "Het is duidelijk dat we op korte termijn de gesprekken gaan openen. De eerste training staat halverwege juni gepland. Het klopt dat wij met Hoogma in gesprek gaan."

Tot die tijd zal Toussaint de honneurs waarnemen. "Als er echt urgentie is, handelt Rob die zaak af. Hij doet ook de lopende dossiers. Het voordeel is dat veel spelers een doorlopend contract hebben. De technisch directeur gaat zich straks bezighouden met de nieuwe spelers. Het is gek als je nu wat doet, terwijl je niet weet hoe hij er tegenaan
kijkt."

Vicens
Verder bestaat er nog de kans dat Heracles alsnog op zoek zal moeten naar een nieuwe trainer. De eigenlijke opvolger van Frank Wormuth, Carlos Vicens, werd aangesteld door Gilissen en zal inmiddels anders tegen zijn nieuwe avontuur aankijken. "Tim heeft Carlos maandagavond op de hoogte gebracht", vertelde Smit. "We hebben een contractuele overeenkomst en daarin is geen clausule opgenomen."

Toch kon hij niet met honderd procent zekerheid zeggen dat Vicens komend seizoen voor de groep zal staan. "We spreken Carlos een dezer dagen en dan horen we van hem wel hoe hij tegen de nieuwe situatie aankijkt. Er is natuurlijk wel iets veranderd. Niet alleen bij ons, ook voor hem."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd