BBC door het stof na pijnlijke fout: "Manchester United is rubbish"

24 mei 2022 – De BBC heeft dinsdag excuses moeten aanbieden na een pijnlijke fout. Tijdens een uitzending op de Engelse zender verscheen bij de headlines namelijk opeens de boodschap 'Manchester United is rubbish'. De omroep legde uit hoe dat heeft kunnen gebeuren.

BBC door het stof na pijnlijke fout: "Manchester United is rubbish"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Later in de uitzending bood presentatrice Annita Mcveigh namens de zender haar excuses aan. "Sommigen zullen eerder deze uitzending wellicht iets opvallends langs hebben zien komen. Ik hoop dat fans van Manchester United hier geen aanstoot aan nemen. Onze excuses als je het hebt gezien en als Manchester United-fan beledigd bent."

Ze legde vervolgens uit hoe er een nieuw iemand - blijkbaar geen fan van the Mancunians - ingewerkt werd. Hierbij werden willekeurige teksten ingetypt, zonder dat het de bedoeling was dat deze ook echt in de uitzending te zien zouden zijn. "Duidelijk is dat het een fout betrof en dat het niet op het scherm had mogen verschijnen."

Reacties

Premier League

gerelateerd