Steijn uitzinnig na late treffer: "Heb me gelukkig niet opengehaald"

24 mei 2022 – Voor de tweede keer deze play-offs tekende Sem Steijn dinsdagavond voor een belangrijke treffer. Hij zette ADO Den Haag in de absolute slotfase op 1-1 tegen Excelsior, waarmee de return weer op nul begint. De ontlading na dat doelpunt was dan ook enorm.

Steijn uitzinnig na late treffer: "Heb me gelukkig niet opengehaald"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik hoorde de scheidsrechter zeggen: 'nog één minuut'. En dan valt 'ie", begon Steijn na de wedstrijd in gesprek met ESPN, dat hem vervolgens de beelden terug liet zien. "Heerlijk. Ik wist ook even niet hoe ik moest juichen", zei de middenvelder, die de hekken van het uitvak in sprong. "Ik heb me gelukkig niet opengehaald, dat had gekund", lachte hij. "Hier genieten zij ook van. Die binding met de supporters, dat is alleen maar mooi."

Zie ook: Wat een ontlading! Steijn maakt belangrijke goal in extremis

Na het gelijkspel zal de strijd om promotie zondag in Den Haag beslist worden. "Ik krijg zoveel appjes of ik nog kaartjes kan regelen. Ik heb er al dertig nodig", vertelde Steijn. Over de wedstrijd zelf: "Wij moeten gewoon ons ding doen. Rustig blijven, voetballen en niet te veel bezig zijn met waar we naartoe willen: promotie. We moeten gewoon de wedstrijd op zich benaderen. Ik denk dat daar de valkuil ligt, dat we dat niet doen."

Afscheid
Steijn zelf weet dat hij zondag hoe dan ook zijn laatste wedstrijd speelt, voor hij ADO in de zomer verruilt voor FC Twente. "Hoe mooi zou het zijn om dat af te sluiten met promotie?", zei hij daarover.

Lees ook: ADO en Excelsior staan voor spannende return na late goal Steijn

Reacties

Eredivisie

gerelateerd