Sinisterra in rijtje met Cruijff en Rensenbrink: "Uitzonderlijke speler"

25 mei 2022 – Arie Haan weet uit ervaring dat individuele klasse het verschil kan maken in een finale. Waar hij vroeger in ploegen speelde met Rob Rensenbrink en Johan Cruijff, ziet hij nu in Luis Sinisterra de smaakmaker die Feyenoord bij de hand moet nemen.

Sinisterra in rijtje met Cruijff en Rensenbrink: "Uitzonderlijke speler"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Haan won in zijn loopbaan drie Europa Cups, drie landstitels en een hattrick aan bekers. "Ik had het geluk dat ik met heel goede ploegen mocht aantreden in bijna elke finale. En omdat er in mijn team vaak een uitzonderlijke speler zat. Dat was Johan Cruijff bij Ajax en Rob Rensenbrink bij Anderlecht. Die ene uitzonderlijke speler maakt vaak het verschil", vertelt de oud-voetballer in gesprek met De Telegraaf.

Volgens hem is Sinisterra nu de 'uitzonderlijke speler' die het verschil kan maken. "Hij is de allerbeste in de voorhoede van Feyenoord. Als hij een goede dag heeft – en die heeft hij meestal wel – heeft hij veel dreiging aan de bal. En als er dreiging is, weet iedere verdediger van AS Roma dat hij moet opletten", aldus Haan, die hoopt dat de Rotterdammers woensdagavond winnen van de Italiaanse club. "Ik gun ze dit succes, vooral vanwege het voetbal dat de ploeg heeft gebracht dit seizoen. Dat is echt prima."

Arne Slot heeft bij Feyenoord gezorgd voor een metamorfose qua spel. De ploeg zet druk en wil aanvallen, waar vorig seizoen vooral vanuit de omschakeling werd gespeeld. Haan hoopt dat Slot vasthoudt aan zijn ideologie. "Geloof in je eigen sterkte, want je kunt alleen maar een finale winnen als je beter bent."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd