Vermoedelijke opstellingen: één belangrijke wissel bij Feyenoord

25 mei 2022 – Voorafgaand aan de Conference League-finale is er al een klein succesje: Justin Bijlow lijkt fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Dat betekent dat de Rotterdammers de tweede doelman Ofir Marciano, die weinig indruk maakte de afgelopen weken, op de bank kunnen zetten.

Vermoedelijke opstellingen: één belangrijke wissel bij Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Arne Slot kiest verder niet voor wijzigingen in zijn vaste basisploeg. Dat betekent dat Jens Toornstra 'gewoon' op de bank zit, ondanks dat hij dinsdagmiddag wel aanwezig was bij het persmoment. Vaak staat de speler die de pers te woord staat in de basis, maar daar hoeft de middenvelder niet op te rekenen. Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Guus Til krijgen de voorkeur.

Luis Sinisterra, Cyriel Dessers en Reiss Nelson moeten voorin het verschil maken. Dat doet het trio tegen een vijfmansverdediging, waar Rick Karsdorp naar alle verwachtingen een basisplaats krijgt als wingback. De oud-Feyenoorder was een vraagteken voor de finale, maar is fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Dat geldt niet voor Leonardo Spinazzola en Henrikh Mkhitaryan. Het duo kan invallen, maar volgens trainer José Mourinho komt een basisplaats te vroeg.

Vermoedelijke opstelling AS Roma: Rui Patrício; Karsdorp, Mancini, Smalling, Ibañez, Zalewski; Oliveira, Pellegrini, Cristante; Zaniolo, Abraham

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcü, Til; Nelson, Dessers, Sinisterra

Reacties

Feyenoord

gerelateerd