'PSV denkt aan financieel offer om gewilde Gakpo te behouden'

25 mei 2022 – PSV hoopt Cody Gakpo langer in Eindhoven te kunnen houden middels een financiële constructie. Als de aanvaller deze zomer 'nee' zegt tegen geïnteresseerde clubs, kan hij volgend seizoen een deel van zijn eigen transfersom krijgen als bonus. Op die manier hopen de Eindhovenaren hem te kunnen overtuigen om te blijven, aangezien de club niet op kan boksen tegen de gigantische salarissen van buitenlandse clubs.

'PSV denkt aan financieel offer om gewilde Gakpo te behouden'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Arsenal, Manchester City, Liverpool en Bayern München werden de afgelopen maanden gelinkt aan de aanvaller van PSV. Zelf liet hij weten dat er nog geen beslissing over zijn toekomst is gemaakt, waardoor de Eindhovenaren alles op alles zetten om hem te behouden. Mocht hij in Eindhoven blijven, kan hij over een jaar spekkoper zijn. Een 'behoorlijk gedeelte' van de transfersom gaat dan naar de speler zelf, weet het Eindhovens Dagblad.

Nieuw contract
Afgelopen winter deed PSV al een poging om Gakpo uit de handen van buitenlandse clubs te houden. Hij tekende in januari een nieuw contract tot medio 2026, waarbij zijn salaris behoorlijk omhoog ging. Door dat lange contract kunnen de Eindhovenaren komende zomer hoog in de boom gaan zitten voor de aanvaller, die het belangrijk vindt dat hij ergens perspectief op speeltijd heeft. Het WK staat namelijk voor de deur in november en daar wil de buitenspeler graag naartoe. Mogelijk is het een reden om komende zomer in het Philips Stadion te blijven, waar hij onomstreden is.

PSV verkocht Hirving Lozano in 2019 voor iets minder dan veertig miljoen euro, waarmee hij de recordtransfer van de Eindhovenaren is. Het bestuur van de Eredivisionist denkt dat Gakpo ook zo'n bedrag op kan leveren. Helemaal als hij nog een seizoen in Eindhoven schittert en mogelijk indruk maakt op het wereldkampioenschap.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd