Kramer looft Sinisterra en waarschuwt Feyenoord: "Moet je om lachen"

25 mei 2022 – Michiel Kramer verwacht dat Luis Sinisterra een sleutelrol kan spelen in de finale van de Conference League. De aanvaller staat naar alle waarschijnlijkheid tegenover Rick Karsdorp. De vleugelverdediger gaat het alles behalve makkelijk krijgen, weet de oud-spits van de Rotterdammers, die in de Kuip nog samenspeelde met de rechtsback.

Kramer looft Sinisterra en waarschuwt Feyenoord: "Moet je om lachen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Hij had veel flair, zowel binnen als buiten het veld. Speelde gedurfd en Karsdorp was waanzinnig snel en goed aan de bal. Maar ook al ben je een goede verdediger, je bent op snelheid kansloos", doelt Kramer op het onderlinge gevecht met de Colombiaanse buitenspeler. "Rick zal ongetwijfeld een zware avond krijgen, maar AS Roma speelt waarschijnlijk met vijf verdedigers. Dan is er altijd iemand om Sinisterra op te vangen. Daardoor kan Karsdorp ook aanvallen."

De voormalig spits van Feyenoord waarschuwt de Rotterdammers bij RTV Rijnmond. Hij verwacht een vervelende tegenstander. "Het blijft José Mourinho… Hij zal die spelers opjutten, proberen de wedstrijd dood te maken en om de irritatiegrens van de Feyenoorders te bereiken. Daar moet je eigenlijk om lachen, maar dat is heel moeilijk. Je zit in de emotie van de wedstrijd", aldus Kramer, die denkt dat de ploeg van Arne Slot niet kansloos is. De teams ontlopen elkaar volgens hem niet veel. "Het is een finale, die staat los van alle gespeelde wedstrijden."

Kramer weet wel hoe een tegenstander Feyenoord pijn kan doen. "Als je de ruimtes kleiner maakt, wordt het moeilijker voor ze. Dan moeten ze tussen de linies voetballen en dat is lastiger. Ik verwacht dat Mourinho ook gaat inzakken en hopen op de omschakeling."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd