Dasa heeft laatste Vitesse-duel gespeeld: verdediger gaat trouwen

25 mei 2022 – Vitesse kan in de finale van de play-offs geen beroep doen op Eli Dasa. De verdediger heeft namelijk een trouwerij gepland en kan daarom niet meedoen in de dubbel met AZ. Het betekent dat de Israëliër zijn laatste wedstrijd voor de Arnhemmers gespeeld heeft. Hij heeft namelijk een aflopend contract.

Dasa heeft laatste Vitesse-duel gespeeld: verdediger gaat trouwen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik begrijp dat een bruiloft plannen lastig is. Dat moet tussen competitie, play-offs en interlandvoetbal. Maar de timing is nu absoluut ongelukkig", wordt trainer Thomas Letsch geciteerd door De Gelderlander. De verdediger wordt gestraft door een deel van zijn salaris in te houden, laat de oefenmeester weten. "Maar verder kunnen we niet gaan. Ik heb zeker een mening. Maar houd me op de vlakte."

Dasa was dit seizoen een vaste basisspeler bij Vitesse, dat een mooie Europese campagne afwerkte en in de Eredivisie zesde werd. Nu gaat hij transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Het regionale medium weet dat de voetballer inmiddels een nieuwe zaakwaarnemer heeft genomen die hem een mooie stap moet bezorgen. In totaal speelde hij drie seizoen in het GelreDome. Die periode eindigt nu met een hoop ergernis bij Vitesse en met een mooie trouwerij voor de voetballer zelf.

Dominik Oroz
Het is voor Vitesse de tweede speler die wegvalt door privé-omstandigheden. Verdediger Dominik Oroz moest halverwege het seizoen weg door een dienstplicht in Oostenrijk, omdat hij zijn zaken niet goed voorbereid had. Letsch stelt dat dit 'een heel ander geval' is dan de trouwerij van Dasa. "Het is een fout van Oroz. En dat is niet acceptabel. Oroz missen we ook."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd