'Schreuder wil Duitse assistent-trainer naar Ajax halen'

25 mei 2022 – Alfred Schreuder is op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. De opvolger van Erik ten Hag zag de rechterhand van de trainer, Mitchell van der Gaag, ook naar Manchester United verkassen. De nieuwe assistent-trainer komt naar alle waarschijnlijkheid uit Duitsland.

'Schreuder wil Duitse assistent-trainer naar Ajax halen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt De Telegraaf. Schreuder zou graag willen samenwerken met Matthias Kaltenbach, waar hij ook al mee werkte bij TSG 1899 Hoffenheim. De 37-jarige Duitser is al zes jaar werkzaam bij de Duitse club en kan nu dus een kijkje in het buitenland nemen. Eerst was hij samen met de Nederlander assistent van Julian Nagelsmann, daarna werkten de twee ook samen toen Schreuder voor het roer kwam te staan bij de Bundesligaclub.

Ajax heeft met Michael Reiziger en Winston Bogarde nog twee assistenten onder contract staan. Beiden hebben nog een eenjarige overeenkomst. Of zij onderdeel blijven van de huidige staf of een nieuwe functie binnen de club krijgen, is nog niet bekend. Daar gaat woensdag nog over gepraat worden, meldt het landelijke medium.

Schreuder en Schreuder
Eerder werd geopperd dat Alfred Schreuder misschien zijn broer Dick mee wilde nemen, die dit seizoen als interim-trainer indruk maakte bij PEC Zwolle. Dat zag Ajax niet zitten wegens de familiebanden. Daarom wordt er momenteel gezocht naar een andere assistent-trainer voor de nieuwbakken Ajax-coach.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd