'Schreuder wil Duitse assistent-trainer naar Ajax halen'

25 mei 2022, 15:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder is op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. De opvolger van Erik ten Hag zag de rechterhand van de trainer, Mitchell van der Gaag, ook naar Manchester United verkassen. De nieuwe assistent-trainer komt naar alle waarschijnlijkheid uit Duitsland.

Dat meldt De Telegraaf. Schreuder zou graag willen samenwerken met Matthias Kaltenbach, waar hij ook al mee werkte bij TSG 1899 Hoffenheim. De 37-jarige Duitser is al zes jaar werkzaam bij de Duitse club en kan nu dus een kijkje in het buitenland nemen. Eerst was hij samen met de Nederlander assistent van Julian Nagelsmann, daarna werkten de twee ook samen toen Schreuder voor het roer kwam te staan bij de Bundesligaclub.

Ajax heeft met Michael Reiziger en Winston Bogarde nog twee assistenten onder contract staan. Beiden hebben nog een eenjarige overeenkomst. Of zij onderdeel blijven van de huidige staf of een nieuwe functie binnen de club krijgen, is nog niet bekend. Daar gaat woensdag nog over gepraat worden, meldt het landelijke medium.

Schreuder en Schreuder

Eerder werd geopperd dat Alfred Schreuder misschien zijn broer Dick mee wilde nemen, die dit seizoen als interim-trainer indruk maakte bij PEC Zwolle. Dat zag Ajax niet zitten wegens de familiebanden. Daarom wordt er momenteel gezocht naar een andere assistent-trainer voor de nieuwbakken Ajax-coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bogarde en Reiziger die zullen nooit trainer van Ajax worden ,vanwege teveel melanin ,racisme blijft toch hoe dan ook altijd bestaan ,en zo toen als men gezamenlijk schreeuwden bij het kruizeging van Jezus ,zijn ze het nog steeds met elkaar eens ,dat black life don't matter ,de trainer van AZ hadden ze ook kunnen benaderen voor de opvolger van Ten Hag, maar ook teveel melanin ,dus wtf met Ajax ,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen