'Spurs zet in op Eriksen-terugkeer en hoopt op twee Arsenal-targets'

25 mei 2022, 15:52

Tottenham Hotspur moet prijzen winnen komend seizoen. Dat is de duidelijke opdracht van Antonio Conte, die afgelopen jaar werd aangesteld door de Engelse club. Hij klaagde meerdere keren over het transferbudget van de club, maar daar wordt nu eindelijk naar geluisterd. Hij mag de markt op met 175 miljoen euro.

De Londenaren hebben met Conte aan het roer de Champions League gehaald, waardoor de trainer als beloning een zak met geld mag uitgeven. De eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen komt echter transfervrij, weet The Times. De club gaat Fraser Forster namelijk oppikken. De doelman is gratis op te pikken nu zijn contract bij Southampton niet verlengd is. Spurs ziet in hem een ideale stand-in voor eerste doelman Hugo Lloris.

Ook Christan Eriksen zou worden gezien als een interessante speler die zonder transfersom op te pikken is. De middenvelder werkte eerste bij Internazionale samen met Conte. Na zijn hartproblemen tekende hij in januari een contract tot het einde van het seizoen bij Brentford FC. Daar deed hij het zo goed dat Tottenham, waar hij tussen 2013 en 2020 speelde, hem graag terug ziet keren. Voor de middenvelder zijn echter meerdere clubs op de markt.

Strijd met Arsenal

Een deel van de 175 miljoen euro gaat naar koopopties van de gehuurde Dejan Kulusevski en Cristian Romero. Met het geld dat overblijft zet de club in op de komst van Inter-verdediger Alessandro Bastoni, Leicester City-middenvelder Youri Tielemans en Gabriel Jesus, aanvaller van Manchester City. De laatste twee spelers staan ook bovenaan het wensenlijstje van rivaal Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sowieso een goede speler en zonder transfersom is er weinig risico. Alleen zijn salaris. Had Ajax hem maar ingelijfd toen het nog kon als vervanger voor Gravenberch.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen