'Erik ten Hag wil Danjuma dolgraag naar Man United halen'

25 mei 2022, 19:14

Arnaut Danjuma lijkt zich op te kunnen maken voor een terugkeer in de Premier League. De 25-jarige aanvaller heeft zich dit seizoen bij Villarreal in de kijker gespeeld bij diverse grootmachten en kan ook verkassen naar Manchester United. Erik ten Hag heeft de aanvaller hoog op zijn verlanglijst gezet.

Dat melden diverse Engelse media, waaronder The Mirror en Manchester Evening News. Danjuma kan voor een afkoopsom van 45 miljoen euro worden losgeweekt, wat hem een interessante speler maakt voor veel clubs. Manchester United speurt naar een veelzijdige aanvaller en ziet in Danjuma een uitstekende versterking voor komend seizoen.

Het zou een terugkeer in de Premier League betekenen voor de aanvaller, die eerder al bij Bournemouth speelde. Vooral na degradatie naar de Championship maakte Danjuma indruk, wat hem een miljoenentransfer naar Villarreal opleverde. Dit seizoen was de buitenspeler in 34 wedstrijden goed voor liefst zestien doelpunten. Ook Liverpool en Newcastle United zouden in de markt zijn.

Danjuma doorliep de jeugdopleiding van PSV, maar debuteerde bij NEC. Via Club Brugge verdiende de aanvaller een transfer naar Bournemouth. Inmiddels is Danjuma uitgegroeid tot vaste international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen