'Ten Hag-effect' te zien in seizoenkaartverkoop Manchester United

25 mei 2022 – De komst van Erik ten Hag heeft de seizoenkaartverkoop voor het volgende voetbaljaar Manchster United geen windeieren gelegd. Sinds de aankondiging en presentatie van de Nederlandse oefenmeester is er een Ten Hag-effect te zien in de verkoop in de Engelse voetbalstad. De coach zou voor een heel positieve impuls hebben gezorgd.

'Ten Hag-effect' te zien in seizoenkaartverkoop Manchester United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft The Daily Mail althans. Volgens het Engelse medium zijn er deze week al een flink aantal potentiële seizoenkaarthouders teleurgesteld, die hoopten op een jaarkaart, maar nul op rekest kregen bij de aanvragen. 'Nauwelijks is het seizoen voorbij of Manchester United kijkt al uit naar het volgende', concluderen de Engelse media dan ook.

Er werd een forse daling van het aantal fanabonnementen verwacht en die lijn werd ook wel ingezet, maar sinds de komst van Ten Hag officieel gemaakt is en hij zich heeft gepresenteerd, zijn de fans van Manchester United weer optimistischer over de nabije voetbaltoekomst. Dat zou dus ook duidelijk te zien zijn in de verkoop van seizoenkaarten en de beschikbaarheid van nieuwe plaatsen.

Lees ook: Leegloop? Ajax moet vrezen voor vertrek Gravenberch en Timber

Het aantal verzoeken zou volgens The Daily Mail veel te hoog zijn om iedereen te kunnen voorzien van een jaarkaart. De wachtlijsten zijn bijzonder lang: gaat Ten Hag de hoge verwachtingen van de achterban bij de Engelsen waarmaken?

Reacties

Premier League

gerelateerd