Van Gaal maakt selectie Oranje voor Nations League bekend

27 mei 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 27 mei.

Van Gaal maakt selectie Oranje voor Nations League bekend

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Nieuws

Louis van Gaal maakt definitieve selectie bekend
Het seizoen zit er bijna op, maar gelukkig hoeven we niet lang zonder voetbal te doen. Oranje komt binnenkort alweer in actie en speelt tegen Wales (2x), Polen en België. Bondscoach Louis van Gaal had een aantal verrassende namen in zijn voorselectie. Vandaag maakt hij de definitieve selectie bekend.

Voorbeschouwen op Champions League-finale
De finale in de Champions League staat voor de deur. Zaterdagavond (21.00 uur) nemen Liverpool en Real Madrid het tegen elkaar op. Omdat de meeste competities afgelopen zijn, zal vandaag bijna alle aandacht uitgaan naar de eindstrijd in Parijs.

Voetbal op tv

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6 - praatprogramma

Reacties

Eredivisie