'Feyenoord stuurt jongeling op huurbasis naar competitiegenoot'

26 mei 2022, 21:30

Ramon Hendriks gaat naar verluidt aan de slag bij FC Utrecht. De verdediger van Feyenoord kan in Rotterdam niet rekenen op een basisplaats en daar wil Henk Fraser van profiteren. Hij hoopt de linkspoot deze zomer naar Stadion Galgenwaard te halen.

Volgens 1908.nl gaat het in het geval van Hendriks om een huur met optie tot koop. Een deal zou al behoorlijk dichtbij zijn, aangezien alleen een handtekening en presentatie nog zouden ontbreken. Hendriks verlengde eerder dit kalenderjaar nog zijn contract bij Feyenoord. Hij ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip, waar een echte doorbraak vooralsnog is uitgebleven.

De verdediger moet namelijk genoegen nemen met een reserverol achter onder meer Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Hendriks speelde afgelopen seizoen elf wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Dat deed hij voornamelijk als invaller. Bij Utrecht moet hij via meer speeltijd stappen gaan zetten in zijn ontwikkeling.

Hendriks (20) komt uit de jeugdopleiding van ASWH en speelde ook bij FC Dordrecht. In de zomer van 2017 pikte Feyenoord hem op bij de provinciegenoot. Vorig seizoen werd hij nog gestald bij NAC Breda, waar hij in de Keuken Kampioen Divisie een uitstekende indruk maakte. De jeugdinternational stond dit seizoen ook al in de belangstelling van Sparta Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen