PSV hoeft niet te verkopen: "Reëel dat Gakpo en Sangaré blijven"

27 mei 2022 – PSV is niet genoodzaakt om komende zomer spelers te verkopen. De Eindhovenaren staan er financieel uitstekend op, waardoor een groot deel van de spelersgroep intact kan blijven. Hoewel er voor enkele posities versterkingen moeten worden gehaald, lijken de sterspelers te kunnen blijven.

PSV hoeft niet te verkopen: "Reëel dat Gakpo en Sangaré blijven"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat bevestigt technisch directeur John de Jong in gesprek met Voetbal International. "We hebben de intentie om de groep bij elkaar te houden dus ook Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. We hebben geen grote verkopen nodig om de cijfers te redden. We willen een zo sterk mogelijke selectie hebben en met Gakpo en Sangaré in de groep is dat zo", zegt de td.

Gakpo en Sangaré worden begeerd door diverse clubs uit het buitenland. Toch is De Jong positief gestemd. "Ik denk dat we een reële kans hebben dat we zowel Gakpo als Sangaré kunnen behouden. We hebben ook nog geen enkele concrete aanbieding van een club gehad. Ik voel wel de bereidheid bij hen om over een langer verblijf na te denken. Deze jongens voelen na gesprekken met onder anderen Ruud van Nistelrooij dat ze bij ons zeer welkom zijn en dat ze belangrijk kunnen zijn in de titelrace."

Gakpo wordt al maanden begeerd door Arsenal, dat in de jonge aanvaller een toekomstige topper ziet. De naam van Sangaré duikt de laatste weken steeds vaker op in het Engelse geruchtencircuit. De middenvelder lijkt zijn loopbaan in de Premier League te kunnen vervolgen.

Reacties

PSV

gerelateerd